Selecteer een pagina

Over mij

Wie ben ik

Hoi, ik ben Kirsten Happel, de dame achter Studio Duizendpoot. Ik woon in het mooie Breda, waar ik niet ben geboren, maar wel getogen. Ik heb inmiddels ruim 20 jaar werkervaring opgedaan in diverse functies en vakgebieden en heb daarnaast allerlei cursussen en opleidingen gevolgd. Deels gewoon uit interesse en deels om mezelf verder te ontwikkelen. Dit heeft me een brede basis opgeleverd, wat me als Virtual Assistant enorm van pas komt. Momenteel volg ik met veel plezier de (online) opleiding Graphic Design via The Graphic Design School.

Ideale combi

Naast een parttimebaan werk ik als freelance Virtual Assistant. Ik hou van afwisseling en doe graag meerdere dingen naast elkaar, dus deze combinatie van een vast inkomen en het zelfstandig ondernemerschap is voor mij op dit moment ideaal. Het geeft mij meer ruimte en vrijheid om mezelf verder te ontwikkelen, maar wel met de zekerheid van een vast basisinkomen, wat voor mij als alleenstaande erg belangrijk is gebleken.

Samenwerken

Als VA werk ik voor ambitieuze ondernemers die meer tijd en ruimte willen creëren om hun bedrijf verder te kunnen laten groeien. Samenwerken met mij betekent ook echt samen-werken. Ik snap dat het heel lastig is om werk uit handen te geven aan iemand anders, zeker als het je eigen business is, maar ik zal nooit misbruik maken van het vertrouwen dat je mij geeft en het ook open en eerlijk aangeven als iets me door omstandigheden niet (op tijd) lukt. Ook dat hoort in mijn ogen bij een goede samenwerking: open communicatie, je kwetsbaar durven opstellen en eerlijk zijn naar elkaar.

Afraffelen komt in mijn woordenboek niet voor en afspraak is afspraak. Ik werk snel en gestructureerd en met behulp van online tools zoals bijv. Asana of KanBan tool werken we georganiseerd en planmatig met elkaar samen. Ik ben bovendien een echte generalist. Waar een specialist de diepte ingaat en één onderwerp helemaal uitpluist, heb ik juist een heel brede interesse en ik ben van vele markten thuis. Het voordeel hiervan is dat ik met mijn helikopterview snel verbanden leg en processen kan aansturen en coördineren. Veelzijdig is my middle name. Op zoek naar mijn ‘ding’ heb ik in mijn carrière kennis en ervaring opgedaan op het gebied van HR, managementondersteuning, eventmanagement en Marketing en Sales. En dat komt heel goed van pas in mijn werk als VA. Ik ben een soort one-stop-shop voor de ondernemer die op een breed gebied ondersteuning zoekt.

Waar ik blij van word

Een van de mooie bijkomstigheden van online werken is dat het niet uitmaakt waar je bent. Zolang er goed internet is en een lekkere kop thee kan ik mijn werk doen. Die flexibiliteit en vrijheid is voor mij echt ‘cherry on the cake’. Ik stap het liefst op het vliegtuig om nieuwe indrukken op te doen in een ander deel van onze wereldbol. Ik vind het heerlijk om te struinen door een onbekende stad en op iedere hoek weer iets nieuws te zien. Maar ik ben ook een huismus en thuiskomen in mijn geliefde Breda en mijn eigen appartementje is dan ook altijd weer fijn. Ik werk graag vanuit huis, met een kat binnen handbereik voor een kroel tijdens een korte break. En soms zoek ik de buzz op van een gezellig koffietentje en dan werk ik vanuit daar. Om daarna gezellig een wijntje te doen met vriendinnen!

Wil je meer weten over mij, mijn werkwijze, achtergrond en wat ik voor jou kan betekenen? Ik kom heel graag met je in contact. We kunnen bijvoorbeeld via Skype met elkaar kennismaken of een keer een kop koffie met elkaar drinken, als je dat prettiger vindt.

Vakgebieden waarin ik heb gewerkt

  • Secretarieel
  • HR
  • Marketing & Sales
  • Evenementen
  • Toerisme

Opleidingen die ik heb gevolgd

  • Schoevers
  • HBO Personeel & Arbeid
  • Eventmanagement
  • Weddingplanner
  • Nima Communicatie, Sales en Online Marketeer

Meer weten
over mij?

Akkoord

12 + 13 =

Social media

Contactgegevens


Studio Duizendpoot | 
Kirsten Happel

kirsten@studioduizendpoot.nl

+31 6 48460746

KvK: 67259499

BTW-nr: NL140001785B02