Selecteer een pagina

Over mij

Wie ben ik

Hoi, ik ben Kirsten Happel, de dame achter Studio Duizendpoot. Ik kom uit het mooie Breda, waar ik niet ben geboren, maar wel getogen en waar ik eigenlijk niet meer weg wil. Ik heb inmiddels ruim 20 jaar werkervaring opgedaan in diverse functies en vakgebieden en heb daarnaast allerlei cursussen en opleidingen gevolgd. Deels gewoon uit interesse en deels om mezelf verder te ontwikkelen. Dit heeft me een brede basis opgeleverd, wat me als Virtual Assistant enorm van pas komt. Momenteel volg ik met veel plezier de (online) opleiding Graphic Design via The Graphic Design School.

VIRTUAL ASSISTANT

Als VA werk ik voor ambitieuze ondernemers die meer tijd en ruimte willen creëren om hun bedrijf verder te kunnen laten groeien. Samenwerken met mij betekent ook echt samen-werken. Ik snap dat het heel lastig is om werk uit handen te geven aan iemand anders, zeker als het je eigen business is, maar ik zal nooit misbruik maken van het vertrouwen dat je mij geeft en het ook open en eerlijk aangeven als iets me door omstandigheden niet (op tijd) lukt. Ook dat hoort in mijn ogen bij een goede samenwerking: open communicatie, je kwetsbaar durven opstellen en eerlijk zijn naar elkaar.

Afspraak is afspraak en ik ga voor kwaliteit. Ik reageer snel, en werk gestructureerd, o.a. met behulp van online tools zoals bijv. Asana of KanBan tool. Ik ben bovendien een echte generalist. Waar een specialist de diepte ingaat en één onderwerp helemaal uitpluist, heb ik juist een heel brede interesse en ik ben van vele markten thuis. Het voordeel hiervan is dat ik met mijn helikopterview snel verbanden leg en processen kan aansturen en coördineren. Veelzijdig is my middle name. Op zoek naar mijn ‘ding’ heb ik in mijn carrière kennis en ervaring opgedaan op het gebied van HR, managementondersteuning, eventmanagement en Marketing en Sales. En dat komt heel goed van pas in mijn werk als VA. Ik ben een soort one-stop-shop voor de ondernemer die op een breed gebied ondersteuning zoekt.

Waar ik blij van word

Ik hou heel erg van vrijheid en afwisseling en beide vind ik volledig terug in het ondernemen. En een van de mooie bijkomstigheden van online werken is dat het niet uitmaakt waar je bent. Zolang er goed internet is en een lekkere kop thee kan ik mijn werk doen. Dus als ik zin in heb zoek ik lekker de buzz op van een gezellig koffietentje en dan werk ik vanuit daar. Maar ik ben ook een huismus, dus ik werk ook graag vanuit huis, met een kat binnen handbereik voor een kroel tijdens een korte break. 

Waar ik nog meer blij van word? Van koffie-, eet- en wijn-dates met vriendinnen. En van interieurshoppen. Love it! Het liefst zou ik ieder jaar van interieur veranderen, maar dan wordt het een wel erg dure hobby… En dromen over een eigen campertje, ooit. En die dan pimpen tot mijn eigen persoonlijke coconnetje op wielen. Hmmmm….

Sorry, ik dwaal af…. Wil je meer weten over mij, mijn werkwijze, achtergrond en wat ik voor jou kan betekenen? Ik kom heel graag met je in contact. We kunnen bijvoorbeeld telefonisch of via Skype met elkaar kennismaken of een keer een kop koffie (thee voor mij) met elkaar drinken.

Ik hoor graag van je!

Vakgebieden waarin ik heb gewerkt

  • Secretarieel
  • HR
  • Marketing & Sales
  • Evenementen
  • Toerisme
Opleidingen die ik heb gevolgd

  • Schoevers
  • HBO Personeel & Arbeid
  • Eventmanagement
  • Weddingplanner
  • Nima Communicatie, Sales en Online Marketeer

Meer weten
over mij?

Akkoord

3 + 2 =

Social media

Contactgegevens


Studio Duizendpoot | 
Kirsten Happel

kirsten@studioduizendpoot.nl

+31 6 48460746

KvK: 67259499

BTW-nr: NL140001785B02

Ontvang mijn 10 GRATIS PowerPoint design tips

Meld je hier aan voor mijn mailinglijst en ontvang de link naar de gratis PowerPoint design tips DIRECT in je mailbox.

Bedankt voor je aanmelding!