Over mij

Wie ben ik

Hoi, ik ben Kirsten Happel, de dame achter Studio Duizendpoot. Woonachtig in Etten-Leur, maar m’n hart ligt nog in Breda, waar ik dus nog regelmatig te vinden ben voor een theetje, wijntje en/of dansje! (al is dat in deze Corona-tijd een beetje lastig….) 

Van nature ben ik een creatieve planner en organisator. Ik heb veel ervaring opgedaan in ondersteunende (regel)functies, waarin ik gelukkig wel veel vrijheid had, en ik heb in de loop der jaren mijn ‘leerhonger’ gevoed met diverse cursussen en opleidingen. Uit interesse, maar ook omdat ik mezelf graag continu verder ontwikkel. 

Door de jaren heen was er ook altijd een sluimerende passie voor vormgeving die ik sinds een aantal jaar meer ruimte ben gaan geven. En binnen mijn werk als VA is dit inmiddels uitgegroeid tot mijn specialiteit en een tweede bedrijf: Vlinder Creative!

VIRTUAL ASSISTANT

Als VA werk ik het liefst voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers, met de ambitie om hun bedrijf verder te laten groeien en zichzelf graag blijven vernieuwen en ontwikkelen. Samenwerken met mij betekent ook echt samen-werken. Ik snap dat het heel lastig is om werk uit handen te geven aan iemand anders, zeker als het je eigen business is, maar ik zal nooit misbruik maken van het vertrouwen dat je mij geeft en het ook open en eerlijk aangeven als iets me door omstandigheden niet (op tijd) lukt. Ook dat hoort in mijn ogen bij een goede samenwerking: open communicatie, je kwetsbaar durven opstellen en eerlijk zijn naar elkaar.

Afspraak is afspraak en ik ga voor kwaliteit. Ik reageer snel, en werk gestructureerd en overzichtelijk. Met mijn brede achtergrond en interesse ben ik van vele markten thuis en zeker in combinatie met mijn vormgevingspassie ben ik eigenlijk een soort ‘one-stop-shop’ voor de ondernemer die op een breed gebied ondersteuning zoekt.

Waar ik blij van word

Van design! Wat word ik blij van het creëren van mooie uitingen door het samenvoegen van kleur, typografie, vorm en mooie fotografie! Ik word ook blij van daten met mijn lieve vriendinnen. Gezellig bijkletsen met een theetje of wijntje, naar de bioscoop en in de zomer vind je mij zeker ook op een van de vele foodtruckfestivals! En interieurshoppen: I love it! Het liefst zou ik ieder jaar van interieur veranderen, maar dan wordt het wel een erg dure hobby… En ik droom van een eigen campertje. Zo’n wat ouder ‘beestje’, die omgetoverd wordt tot een mooi, hip en persoonlijk coconnetje op wielen, waarmee ik lekker door Europa kan zwerven! 

Ik hou ook heel erg van vrijheid (vandaar ook die camper) en afwisseling en beide vind ik volledig terug in het ondernemen. Ik werk graag vanuit huis, met mijn lieve kat binnen handbereik voor een kroel tijdens een korte break (dat vindt zij ook heel fijn!).

Wil je meer weten over mij?

Als je meer wilt weten over mij, mijn werkwijze, achtergrond en wat ik voor jou kan betekenen? Ik kom heel graag met je in contact. We kunnen bijvoorbeeld telefonisch of via Zoom met elkaar kennismaken of een keer live een kop koffie of thee (ik word NIET blij van koffie) met elkaar drinken!

Contactgegevens

 

Studio Duizendpoot | Kirsten Happel

kirsten@studioduizendpoot.nl

www.studioduizendpoot.nl

+31 6 48460746

KvK: 67259499 - gevestigd te Etten-Leur

BTW-nr: NL001672786B78

Social media